Настани

21 June, 2013

Ве известуваме дека започнуваме со запишување на кандидати за почетните нурк..

Повеќе
09 June, 2013

Ова лето ќе имате можност да учествувате на курсевите за нуркање на здив со на..

Повеќе

kjljlkjlkj..

Повеќе

Recent certified SSI Divers

Корисни линкови
 

Најнови фотографии

Види Албум

Добивај е-маил

Член на SSI Adriatic Group

Добродојдовте во нашиот нуркачки центар

Учете преку забава

Ако сакате да научете да нуркате на наједноставен и најзабавен начин по програма и стандарди на Scuba Schools International (меѓународната школа за нуркање), и да се стекнете со меѓународен нуркачки сертификат или да сте дел од подводниот свет на Охридското Езеро,не се двоумите затоа што тука е нуркачкиот центар АМФОРА.

Инструктори со долгогодишно искуство

Ќе се уверите самите дека да се нурка е лесно кога се користи квалитетна опрема и низ обуката ве води професионална екипа од интернационални инструктори. Нуркајќи со нас ќе ги доживеете највозбудливите моменти во вашиот живот.

Поука на денот ! "При ноќно нуркање, паметно би било да се носи резервна светилка."


Курсеви по нуркање

Низ обуката ве води професионална екипа од четири интернационални инструктори на чело со Милутин Секулоски - Миќо, SSI инструктор тренер и над дваесет годишно искуство во нуркање, Дамјан Арсовски DCSI, Јован Секулоски, Ратко Лазаревски, Игор Крстаноски OWI.

Локација

Центарот се наоѓа во склоп на Музејот на вода Градиште, на самиот брег на Охридското Езеро. - блиски локации за нуркање - можност за оставање опрема во центарот